nieuws

Al 12,5 jaar afvallen voor vrouwen


Geplaatst op 24 maart 2019 in categorie nieuws

In Shape Afslankstudio viert deze maand haar 12,5 jarig jubileum. In september 2006 opende Rachel Hulshof haar studio aan de Ouverture 87 in Eindhoven. ‘Ik was zelf met Slinc. 15kg afgevallen en toen dacht ik: dit moeten meer vrouwen weten.’ En dat In Shape in Blixembosch een succes was, bleek niet alleen aan de resultaten in gewicht. In januari 2016, nu alweer 3 jaar geleden, opende er 2 nieuwe vestigingen van In Shape in Meerhoven en in het Centrum van Eindhoven. En het houdt niet op: 6 mei opent de 4de studio van In Shape in Brandevoort (Helmond).

Waar het ooit begon

Rachel: ‘Mijn passie voor dit vak is ontstaan uit mijn eigen ervaring met afvallen. Ik had me nog nooit zo goed gevoeld. Met Slinc. blijf je heel normaal eten, maar val je toch gemiddeld 1kg per week af. En snel, zichtbaar resultaat werkt heel motiverend. Maar afvallen is niet alleen voeding, maar ook beweging. Ik wilde die 2 dingen daarom samenbrengen. Dus zo is In Shape ontstaan. En de begeleiding doe ik na 12,5 jaar nog steeds vol enthousiasme, passie en een dosis vakkennis.’

In Shape Blixembosch Rachel Hulshof

In Shape is een studio voor afvallen en figuurcorrectie speciaal voor alleen vrouwen. Voor de vrouw die van haar lovehandels af wil tot vrouwen met (zwaar) overgewicht. In Shape heeft voor iedere vrouw de juiste aanpak. Met de combinatie van beweging, voeding en begeleiding biedt In Shape alles onder één dak.

Na 10 jaar succes in Blixembosch groeit In Shape uit haar jasje. Om meer vrouwen van dienst te kunnen zijn, opende In Shape Afslankstudio nog 2 studio’s in Eindhoven. En in mei 2019 opent er nog een 4de studio in Brandevoort (Helmond).

En als kers op de kaart is In Shape in 2017 is In Shape uitgeroepen tot de béste afslankstudio van Eindhoven en omgeving.

In Shape Meerhoven

Virginia van der Made, het jongere zusje van Rachel opende haar studio in Meerhoven (tegen Veldhoven aan). “Ik heb als zusje natuurlijk van dichtbij het enthousiasme van Rachel meegemaakt. Ik voelde echter de passie zelf pas echt, toen ik begin dit jaar enorm veel ben afgevallen met het programma SLIMdiet en aansluitend Slinc. Ik heb me nog nooit zo lekker gevoeld! Ik begreep direct waar Rachel het al die tijd over had; ‘dit gevoel wil ik delen, dit moeten meer vrouwen weten!’

Afvallen in Veldhoven Meerhoven

Omdat ik zelf zwaarder ben geweest, kan ik net als Rachel uit eigen ervaring spreken. Van eetbuien tot alle valkuilen en verleidingen: been there, done that. Als je dan ziet waar ik nu sta… En hoe mijn relatie tot eten veranderd is! Zo extreem als ik was, zoveel rust in eten heb ik nu. En dit gevoel, dit niet te stoppen fantastische gevoel, dat gun ik elke vrouw! Dit is echt een cadeau aan jezelf dat je niet mag missen.”

In Shape Centrum

Ook Anja van Dinter die zelf al jaren onderneemster is in de beautybranche raakte geïnfecteerd door het enthousiasme bij In Shape. “Ik heb zelf al jaren een beautysalon en de laatste jaren begon ik me steeds me te richten op de beauty van binnenuit: voeding.” Want jezelf van de buitenkant mooi maken, dat begint vanbinnen. Je bent namelijk letterlijk wat je eet; hoe voedzamer je eet, hoe mooier en stralender je huid is!

In Shape Centrum Anja

Ik ben zelf in mijn studio vrouwen gaan begeleiden in voeding en afvallen en daar is mijn interesse alleen maar meer gegroeid. Toen ik een vacature bij In Shape Afslankstudio zag, wist ik meteen: dit is mijn baan! En tja, toen was ik gewoon niet meer te stoppen. In Shape maakt het cirkeltje rond, want alles klopte van voor tot achter. De juiste voedingsprogramma’s, de deskundigheid en vooral de persoonlijkheid naar de klant als individu. En toen wist ik, dit is wat ik wil doen, dit is wat ik moet doen. En dan ben ik ook nog eens opgeleid door de beste in haar vak!

In Shape Brandevoort

Barbara is 4 jaar werkzaam geweest in het team van In Shape Blixembosch en opent op 6 mei In Shape Brandevoort. “Na mijn tweede zwangerschap ben ik zelf afgevallen bij In Shape. Het was mijn eerste kennismaking met de Powerfit en Slinc. En voor mij voelde het vanaf dat moment als mijn roeping: dit wil ik! Ik heb 4 jaar lang bij In Shape Blixembosch gewerkt onder de vleugel van Rachel zelf. En zij heeft nu eenmaal een heel infecterende werking met haar dosis vakkennis en enthousiasme. En nu is het tijd dat ik onder haar vleugel vandaan kruip en mijn eigen vleugels uitsla. Ik heb er heel veel zin in!’

In Shape Brandevoort Helmond

Persoonlijk

Rachel: “Wij bieden een fantastisch programma, maar alles valt of staat met persoonlijke aandacht. Ieder mens is nu eenmaal anders. Dus wij stemmen het programma af op de wensen en doelstellingen van de vrouw. Wij zijn de hulplijn, houvast en motivatie in één. Afvallen doen we sámen en dat is een enorme stok achter de deur. En dat zorgt weer voor de beste resultaten, en daar gaan we natuurlijk voor!

Daarnaast staat persoonlijkheid bij ons hoog in het vaandel. Ik vind het belangrijk dat een vrouw zich op haar gemak voelt. Daarom is onze studio bewust klein, zodat wij persoonlijke aandacht kunnen geven.”

Actie

In Shape bestaat 12,5 jaar en dat mag gevierd worden! Wij geven per studio, dus Blixembosch, Meerhoven en het Centrum een afslankpakket weg twv € 275,- Wil jij hier kans op maken? De actie start a.s. dinsdag 26 maart! Dus houd onze site in de gaten.



Reageer op dit bericht

Lees ook

Giveaway In Shape

Geplaatst op 27 februari 2024 in categorie nieuws

Ben jij er al klaar voor? T-shirt, slippertjes, jurkje en blote benen? Je moet er met dit koude weer misschien niet aan denken, maar voor je het weet genieten we alweer van warme dagen. Daarom is het nu de perfecte tijd om te starten met afvallen. En dit is jouw kans, want jij kunt een geweldig afslankpakket winnen. Wij geven maar liefst 5 afslankpakketten weg twv € 267,-. Wat?! Ja je leest het goed. Elke studio van In Shape Afslankstudio geeft dit pakket weg.

Proteine repen

Geplaatst op 06 februari 2024 in categorie nieuws

Gezonde proteine repen

Ken jij de proteïne repen van Slimdiet zijn al? Een gezonde reep hoog in eiwitten (proteine reep) is een perfect tussendoortje. Lekker, verantwoord en je zit er goed vol van. En wel zo makkelijk om mee te nemen.

Eiwit reep als tussendoortje

Ga je een dagje weg of wil je een keertje iets lekkers als tussendoortje? Voor de dames die inmiddels gewend zijn aan onze programma’s, is een tussendoortje niet meer weg te denken. Maar een bakje fruit en zuivel kan op vakantie of tijdens een dagje weg een uitdaging zijn. Dan is een gezonde proteïne reep van Slimdiet echt een uitkomst.

eiwit reep

Gezonde eiwit reep als tussendoortje

Een proteïne reep van Slimdiet kun je ook als tussendoortje gebruiken tijdens afvallen met Slinc.  Je eet een eiwit reep als tussendoortje in plaats van je fruit met zuivel momentje. Het zorgt ervoor dat je niet in de verleiding komt en geeft je het gevoel dat je toch echt iets lekkers mag eten. En wel zo handig: een eiwit reep blijft langer lekker in je tas of koffer.

Proteine repen

Deze repen zijn verkrijgbaar in al onze studio’s en zijn er in de smaken:

  • Karamel
  • Chocola
  • Fruit
  • Amandel
  • Cappuccino
  • Kokos

De karamel, chocola en fruit zijn heerlijke luchtige crispy repen. De amandel, cappuccino en kokos repen hebben een vastere noga achtige samenstelling.

proteine dieet SLIMdiet

Deze eiwit repen zijn een onderdeel van het dieet SLIMdiet dat op basis van 5 maaltijdvervangers per dag werkt. Misschien denk je nu direct aan ‘alleen maar shakes’, maar SLIMdiet heeft een heel uitgebreid assortiment. Van pannenkoeken tot yoghurt, aardappelkoekjes en omeletten. Het is een heel makkelijk dieet om te volgen als je weinig tijd hebt, omdat de gerechten heel weinig bereidingstijd hebben. Zeker in een drukke baan is het ideaal als je wilt afvallen.

Aanbieding

Wil je ze eens proberen? Deze week zijn de repen in de aanbieding (geldig t/m zaterdag 19 februari 2022).

Probeer een reep! Nu in plaats van € 2,90 voor € 2,50

Vacustep

Geplaatst op 30 januari 2024 in categorie nieuws

Vacustep, maar dan anders

En denk je nu direct: vacusteppen, dat is heel zwaar. Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Want Vacustep heeft naast vacusteppen een nieuwe vorm van training: de Vacubike mét infrarood. Een lichte training op een hometrainer in een cabine die vacuüm wordt gezogen.

Vacuümtraining met infrarood

Met deze nieuwe vorm van training heb je de voordelen van een vacuüm- én infrarood training terwijl je op rustig tempo fietst. Dat is dus én én, wat je terug ziet in de resultaten. Houd je wel van een beetje uitdaging dan we hebben ook de variant van de crosstrainer (Ellipter) met vacuüm en infrarood.

Vacustep met infrarood

Plaatselijk afvallen

Deze combinatie van Vacustep en infrarood samen brengt alle voordelen van plaatselijk afvallen bij elkaar. In Shape Afslankstudio werkt al meer dan 15 jaar met vacuüm- en infrarood cabines. En met succes, want de resultaten liegen er niet om. Wij hebben al veel vrouwen succesvol geholpen met plaatselijk afvallen met sporten in onze warmte- en vacuümcabines. We hebben alle vacustep ervaringen voor je op een rij gezet, met voor en na foto’s.

Sporten in vacuüm of infrarood zorgt ervoor dat als vrouw meer afvalt op de buik, billen en benen. Juist op de probleemzones waar je als vrouw wilt afvallen.

En nu met de Vacustep mét infrarood komen deze 2 succesfactoren bij elkaar en boek je nog sneller resultaat in afvallen.

De vacuüm zorgt voor:

  • Meer doorbloeding in de probleemzones
  • Plaatselijk afvallen op buik, billen en benen
  • Hogere resultaten in afvallen
  • Vermindering van cellulite
  • Gunstig effect op rusteloze benen

De infrarood in de Vacubike of Vacucrosstrainer:

  • Hogere bloedcirculatie
  • Snellere afvoer van afvalstoffen
  • Werkt heilzaam voor gewricht- en spierpijnen, fybromyalgie en psoriasis
  • Verhoogt de weerstand
  • Ondersteunt een hoger gewichtsverlies
  • Verminderd spanning en stress

Vacustep Eindhoven

Wil je de Vacubike (Vacustep met hometrainer en infrarood) uitproberen? Dat kan in onze studio in Blixembosch of Brandevoort. Ben je op zoek naar wat meer uitdaging op de Vacucrosstrainer (Vacustep met ellipter en infrarood)? Maak voor voor alle vacuümtrainingen (fiets, loopband, crosstrainer) of infraroodtrainingen een afspraak bij een van onze 5 studio’s.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief