Voordelig In Shape

Actie! Start nu met €46,- korting

Gezond, fit en energiek ★

Zeg hallo tegen een gezonder, fitter én energieker lichaam! Start nu met ons programma voor leefstijlverandering in Rosmalen en voel je al snel helemaal geweldig. Waarom wachten als je nu kunt beginnen? Wij helpen jou graag op weg met een totaal programma van sport, voeding en coaching.

Claim je korting van €46,- korting en zet de eerste stap naar een gezondere levensstijl. Meld je aan bij In Shape Afslankstudio in het centrum van Rosmalen ♡

JA! IK MELD ME AAN >>>

14 + 2 gratis

September is de perfecte tijd om aan jezelf te werken. Pak jouw levensstijl aan en zeg hallo tegen een gezonder, fitter én energieker lichaam. Je profiteert nu van € 46,- korting!

★ 14 + 2 gratis lessen
★ Levensstijl pakket van 8 weken
★ Verlies 8 kilo
★ Inschrijving in de maand september

Gratis intake

Meld je vandaag nog aan bij In Shape Afslankstudio Rosmalen voor een intake gesprek. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Maak gerust een afspraak, je bent van harte welkom in onze studio.

 

JA, IK MELD ME AAN >>>

Voorwaarden

  • Maximaal één kuur per persoon
  • Ook geldig zonder voedingsprogramma
  • Hele maand september geldig
  • Niet geldig icm met andere acties of halfjaarabonnementen
  • De korting is gebaseerd op de hoogste lesprijs

Actie! bij In Shape Rosmalen

Of je doelstelling nu is dat je graag kilo’s kwijt wilt, een betere conditie of dat je gewoon lekkerder in je vel wilt zitten. Wij begeleiden al meer dan 15 jaar succesvol vrouwen naar een gezondere levensstijl. Voeding- en bewegingscoach Marijke: “Met sport, voeding en coaching bieden wij bij In Shape Afslankstudio Rosmalen alles onder 1 dak. Persoonlijke aandacht staat in onze studio centraal, want wij vinden het belangrijk dat jij op je gemak voelt.

En wil je graag afvallen? Je hoeft zeker niet bang te zijn dat je een streng dieet moet volgen. Slinc laat zien dat afvallen met gewoon eten juist heel lekker én makkelijk is.”

Afvallen korting

Nu dus tijdelijk met 2 gratis lessen! Start nu met ons programma voor leefstijlverandering en voel je al snel helemaal geweldig. Waarom wachten als je nu kunt beginnen? Wij helpen je graag op weg. Claim je korting van €46,- korting en zet de eerste stap naar een gezondere levensstijl. Samen met In Shape in Rosmalen.

JA, IK MELD ME AAN >>>

Samen afslanken in Rosmalen

Onder persoonlijke begeleiding van een voedings- en afslankcoach volg je een programma dat bestaat uit voeding en beweging dat op jou is afgestemd. Ieder mens is nu eenmaal anders met andere doelen en wensen. We hebben voor ieder wat wils. Van maaltijdvervangers tot begeleiding in normaal eten.

Wil jij graag kilo’s afvallen en stoor je je aan je buik of wil je juist afvallen op je benen en billen? De training in onze vacuümcabine of oefeningen in onze warmtecabine zorgen voor een juiste aanpak. Je valt af op die plaatsen waar je wil afvallen.

Afvallen in Rosmalen doe je bij In Shape Afslankstudio met persoonlijke aandacht. Naast de inhoudelijke begeleiding zijn wij er ook als stok achter de deur. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen!

Wij vinden het ook belangrijk dat je je op je gemak voelt. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten.

In Shape Afslankstudio onderscheidt zich als afslankstudio door je niet alleen te begeleiden in afvallen, maar ook in op gewicht blijven. Wij laten je niet aan je lot over zodra je je streefgewicht hebt behaald. Wij kijken samen met jou naar een basis eetpatroon dat past in jouw leven, waarbij je voedzaam eet en óok kunt genieten van lekkere dingen.

Maar welk programma past het beste bij jou?

Dat bespreken wij graag tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. We kijken samen naar jouw eigen wensen en doelen. We houden ook een figuuranalyse. Op basis hiervan en je conditie, leeftijd en gezondheid adviseren we je welk bewegings- en voedingsprogramma het beste voor jou is. Benieuwd wat In Shape voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. De koffie staat klaar ☕

CONTACT >>>

Afvallen Rosmalen Centrum In Shape Afslankstudio

Voeding

Bij In Shape Afslankstudio houden wij het graag makkelijk. Diëten of gezond eten hoeft helemaal niet saai te zijn. Variatie, handige tips en recepten zorgen voor lekker eten waardoor je het makkelijker volhoudt. Wij begeleiden je persoonlijk in een eetschema dat bij jou past Lees meer »

Beweging

Afvallen waar je juist wil afvallen! Wij pakken jouw probleemzones aan met onze warmte- en vacuümcabines. Of je nu op je buik, billen of benen wil afvallen. Met onze bewegingsmethodes val je meer plaatselijk af! Lees meer »

Begeleiding

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons voorop. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Benieuwd? Kom gerust eens een kijkje nemen, je bent van harte welkom! Contact >>>

Vraag een gratis intake aan!

    Afslankcoach Marijke Kokke - In Shape Afslankstudio Rosmalen Centrum

    Marijke Kokke
    In Shape Afslankstudio Rosmalen | Centrum
    Dorpsstraat 42a ✯ tel: 073-851 39 86
    info@inshape-rosmalen.nl

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief