ervaringen

Vacushaper resultaten


Vacushaper resultaten

Geplaatst op 24 september 2024 in categorie ervaringen

Sabine viel 37 kilo met Vacushaper en Slinc

Sabine van de Braak, 38 jaar – Afvallen is voor mij helaas geen onbekend terrein. Ik heb in het verleden al veel diëten gevolgd, vele diëtisten bezocht en sportscholen vanbinnen gezien. Maar ik zat inmiddels op een punt dat ik mijn lichaam zo beu was. Ik zat ook echt niet lekker in mijn vel, ik moest echt afvallen. Maar hoe ging ik dat aanpakken? Waar ik als plus size dame vooral behoefte aan had, was begeleiding en sporten in een veilige omgeving. Ik heb online veel zitten rondkijken wat bij mij zou passen om mijn doel te bereiken. Het concept van In Shape Afslankstudio dat het alleen voor vrouwen is, sprak mij daarom meteen aan.

Ze bieden niet alleen alles onder 1 dak aan: sport, voeding én coaching, maar het is ook kleinschalig en gemoedelijke studio. Dit was precies wat ik zocht, ik voelde me meteen op me gemak.

Sport en artrose

Naast dat ik niet lekker in mijn vel zat over mijn kilo’s was mijn gezondheid ook echt een reden om te starten met afvallen. Ik heb artrose in mijn heup en is al die extra kilo’s meesjouwen, is niet echt bevorderlijk. Plus word ik over een kleine 2 jaar veertig en dat heb ik voor mezelf als doel gesteld: ik wil op mijn feest de beste versie van mezelf zijn.

Die veilige omgeving heb ik bij In Shape Rosmalen echt gevonden. Daar hebben de coaches van Rosmalen absoluut aan bijgedragen. In één woord: fantastisch! Ze begeleiden je persoonlijk tijdens het programma. Ze hebben echt tijd voor je en ze zien je echt. Er is oprechte interesse en dat voelt zo fijn.

Vacushaper resultaten met Slinc

Ik heb een programma gevolgd van Vacushaper trainingen en het voedingsprogramma Slinc. En dat is helemaal niets met poeders en shakes, maar gewoon eten. Zo fijn! Je mag gewoon heel normaal eten en vooral veel. Het was wel even wennen om de structuur erin te brengen, omdat je steeds met regelmaat over de dag eet.

Ook op tijd de supplementen innemen, was echt wel even wennen. Als ik de Slinc Shaper vergat in te nemen (die moet je een halfuur voor een hoofdmaaltijd innemen) moest ik toch weer even wachten met eten. Maar toen ik daar eenmaal aan gewend was, ging het eigenlijk helemaal prima. Plus werkt het natuurlijk ook heel motiverend als je vervolgens heel goed resultaat ziet op de weegschaal.

Vacushaper ervaringen

Sabine viel 37 kilo af met Vacushaper en Slinc

Artrose en sporten

Bij In Shape is de combinatie met voeding er altijd met sporten in de warmte- of vacuümcabine. Daar was ik wel huiverig voor. Ik heb vergaande artrose in mijn heup, dus sporten in de warmtecabine was voor mij gewoon geen optie. Maar daarin heeft coach Marijke mij snel genoeg gerustgesteld. De vacuümcabine is geschikt voor iedereen met een vorm van een blessure of beperking in beweging. Het is daarmee een perfect alternatief op de warmtecabines. De Vacushaper is mij heel goed bevallen. Het ging prima met mijn heup en ik viel ook echt meer af op mijn onderlichaam.

Effect van de Vacushaper

Marijke ‘De warmte- en vacuümcabines werken beiden op een andere manier, maar het resultaat is hetzelfde. De vacuümcabine stimuleert de doorbloeding in je buitenste huidlaag, waar je vetcellen liggen opgeslagen. Hoe meer doorbloeding in de huidlaag, hoe meer je dáár afvalt in vet.  Als vrouw val je meer plaatselijk af op de bekende probleemzones: buik, billen en benen. En dat is toch wat we willen als vrouw, toch?

Het is een rustige training, dus voor iedereen heel toegankelijk. Welke blessure of beperking je ook hebt, een training in de vacuümcabine kan voor iedereen. Ook voor Sabine was dit een uitkomst.’

Mijn resultaat in de Vacushaper

Ik ben in totaal ruim 37 kilo afgevallen bij In Shape Afslankstudio Rosmalen. Natuurlijk is het fijn om te horen van mensen dat je er goed uitziet, maar mijn mooiste compliment komt toch echt van mezelf; potdomme dat ziet er goed uit Sabine! Dat mag dan misschien voor een vreemde raar klinken, maar mensen die mij kennen weten dat ik nooit zo complimenteus over mezelf ben geweest. Dat je trots bent op jezelf, dat is toch het mooiste compliment?

Nu ik op dit gewicht ben, wil ik dit natuurlijk ook vasthouden. Ik ben helemaal gewend aan mijn nieuwe eetpatroon dat dit niet moeilijk hoeft te zijn. Ik kijk wel op tegen de moeilijke momenten zoals de oude valkuilen. Als het om me heen chaotisch is en ik een off-day heb bijvoorbeeld. Dat zou voor mij wel een punt waar ik op moet letten, om niet terug te vallen in oud gedrag. Maar ik weet dat ik altijd terug mag komen bij In Shape, dat is een hele fijne gedachte. Ook omdat dames die ik weleens sprak bij In Shape deden alsof het de normaalste zaak van de wereld was. ‘Even een opfriscursus pakken’, zeiden ze dan.

Vacushaper Rosmalen

Voedingscoach Marijke Kokke, In Shape Afslankstudio Rosmalen

Een foto zegt meer dan duizend woorden is volledig van toepassing op Sabine. Al zou ik haar tekort doen het hierbij te laten. Een vrouw bij wie het niet voor de wind gaat. Ze heeft veel tegenslagen gehad en nog steeds heeft ze het privé niet altijd even makkelijk. Toch heeft ze met dit programma bij In Shape voor zichzelf gekozen. Ze is er ook vol voor gegaan. Een powervrouw die een fantastisch resultaat heeft neergezet.

Zo viel de zomervakantie in haar programma. Ze heeft zeker ook genoten, maar ook haar keuzes gemaakt. Na de vakantie heeft ze de draad weer opgepakt en wauw… ze houdt haar streefgewicht onder controle (<90).

Wij zijn dankbaar dat wij haar als team In Shape Rosmalen mochten begeleiden en een luisterend oor konden zijn voor haar. Wij blijven Sabine ook nog even bijstaan. Als stok achter de deur om goed op gewicht te blijven, volgt Sabine ons onderhoudsprogramma. Ze blijft 1x per week sporten en wegen als stok achter de deur om haar gewicht goed onder controle te houden. Samen sta je sterk, dat laat Sabine wel zien! Super trots op jou.

Wil jij ook graag afvallen?

Ben jij geïnspireerd door het verhaal van Sabine? Wij helpen jou die kilo’s kwijt te raken en tegelijk je conditie op te bouwen. Maak gerust een afspraak bij In Shape Afslankstudio Rosmalen. Voedingscoach Marijke en haar team staan voor je klaar. Deze intake is zonder verplichtingen, je zit nergens aan vast. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Veldhoven, Eindhoven, Helmond of Valkenswaard.



Reageer op dit bericht

Lees ook

Na zwangerschap afvallen

Geplaatst op 03 september 2024 in categorie ervaringen

Gezond eten en afvallen

Geplaatst op 19 augustus 2024 in categorie ervaringen

30 kilo afvallen

Geplaatst op 04 juni 2024 in categorie ervaringen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief