N Beste afslankstudio van eindhoven l

In Shape Afslankstudio

Ervaringen

Ik ben 25kg afgevallen met Slinc.

Liselore Schopenhouer, 40 jaar. Ik had als kind altijd een bepaald beeld van moeders: als je een mama bent dan ben je oud en dik. Nu ben ik vorig jaar 40 jaar geworden en ineens was die confrontatie daar. Ik ben dus nu zo’n moeder! Ik denk nu overigens wel anders over oud zijn hoor haha.

Ik was vorig jaar al eerder op gesprek geweest bij In Shape in Blixembosch, maar ik vond het te duur. Maar toen mijn man vroeg: ‘Wat wil je voor je verjaardag?’ wist ik het. Ik wil naar In Shape. Ik was 14 jaar toen ik voor het laatst de 69kg op de weegschaal zag. En toen ik 40 werd, dacht ik: nu kan het nog, als ik nog ooit die ‘6’ in de weegschaal wil zien, dan moet ik het nú doen!

Lees verder »
Ik heb geleerd hoe ik op gewicht kan blijven

Yvonne Hendriks, 52 jaar. Waarom wilde je afvallen? Ik had niet alleen in mijn gewicht mijn toppunt bereikt, maar ik was ook écht klaar met altijd dat afvallen en weer aankomen. Ik was die eeuwige strijd zó beu.

Lees verder »
Wie had dat ooit gedacht: Ik word blij van gezond doen!

Iris Jacobson, 45 jaar. Waarom wilde je afvallen? Ik merkte aan mezelf dat ik mezelf in de weg zat. Ik trok mezelf terug, ik ging minder snel mee iets leuks doen. Ik vermeed confrontatie met mensen.

Lees verder »
Precies volgens het boekje: 1kg per week

Daniëlle Neggers-Van de Sande viel in 5 maanden 20kg af met Slinc. Precies volgens het boekje 1kg gemiddeld per week. Ze kan het zelf nog steeds niet geloven. "Als ik in de spiegel kijk, kan ik gewoon nog steeds niet geloven dat ik dit ben!" Daniëlle volgt nu Fase 2 Stabiliseren om op gewicht te blijven onder begeleiding van afslank- en voedingscoach Virginia van der Made van In Shape in Meerhoven. "Onder de begeleiding van In Shape heb ik er alle vertrouwen in dat het mij gaat lukken."

Lees verder »
1 2 3 4 5

 

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2019 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection