N Beste afslankstudio van eindhoven l

In Shape Afslankstudio

Ervaringen

Ik had spijkerbroek maat 32, nu heb ik maat 28!

Danielle Damen, 31 jaar. Waarom wilde je afvallen? Ik werk in een kledingwinkel en wij worden geacht om zelf de kleding te dragen. En dat is heerlijk, als  eerste de nieuwe collectie kunnen passen, als je lekker in je vel zit!

Lees verder »
Ik at me compleet suf met Slinc. en viel gewoon af!

Agnes Craenen, 45 jaar. Waarom wilde je afvallen? Ik ben eigenlijk al 14 jaar bezig om mijn overtollige kilo’s kwijt te raken. Dieetpillen hier, shakes daar, maar niks hielp.

 

Lees verder »
Ik begeleid nu zelf vrouwen met afvallen

Juul Dekkers, 31 jaar. Waarom wilde je afvallen? Ik ben altijd slank geweest, maar mijn zwangerschappen hebben mij gewoon genekt en dan met name mijn 2de zwangerschap.

Lees verder »
Gezond eten en bewegen is mijn nieuwe leefstijl!

Eefje Velzeboer, 25 jaar. Ik weet hoe het is om slanker te zijn, ik ben al eerder afgevallen. Ik voelde niet alleen dat mijn kleren veel te strak zaten, maar ik voelde mijn onderkin letterlijk hangen als een zwaar gewicht. Ik was ook gewoon niet vooruit te branden. Mijn energie was zo laag. Ik was snel moe, had nergens zin in. Ik werd er ook gewoon onzeker van. Ik wilde mijn energie terug, weer lekker gaan bewegen, me weer goed voelen. En die kin, die moest gewoon weg!

Lees verder »
1 2 3 4 5

 

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2019 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection