N Beste afslankstudio van eindhoven l

In Shape Afslankstudio

Ervaringen

Ik ben nu al 6 jaar op gewicht

Mildred Mom, 56 jaar. Het is inmiddels alweer 6 jaar geleden dat ik 25 kg ben afgevallen bij In Shape Afslankstudio, maar ik weet nog goed hoezeer ik schrok van mezelf op mijn vakantiefoto’s. Mijn god, ik leek wel zwanger!! Ik zag ondertussen mijn buurvrouw steeds slanker worden, dus ik vroeg haar hoe ze dat deed. Ze vertelde mij over haar goede ervaringen bij In Shape en het sprak mij erg aan. Dat wil ik ook!

Lees verder »
Mijn dochtertje was mijn drijfveer om af te vallen

Ramona Methorst, 36 jaar. Ik ben altijd zwaarder geweest en had ook al verschillende lijnpogingen gedaan. Maar nu moest het echt gebeuren. Ik had deze keer een andere drijfveer dan alleen een slanker lichaam. Ik heb een dochtertje van 4 jaar en mijn gewicht zat me gewoon in de weg. Met stoeien, achter mijn dochter aan rennen, maar ook gewoon even de trap oplopen. Ik stond hijgend en buiten adem bovenaan de trap! Dit kon zo niet langer. Ik ben moeder, ik ben jong en ik wilde ook al die dingen doen samen met mijn dochter.

Lees verder »
Mijn reumaklachten waren mijn drive

Carrie van Til, 57 jaar. Ik werd gewoon echt veel te dik. Ik heb reuma en door mijn overgewicht werden al mijn klachten alleen maar erger. De huisarts adviseerde mij met klem om af te vallen, voor mijn reuma, maar ook omdat mijn bloeddruk te hoog was. Ondanks zijn advies heb ik toch nog lang mijn kop in het zand gestoken. Zo wilde ik nooit op een foto. En dan is daar ineens toch een onverwachte vakantiefoto: Dat kwam echt als een reality shock binnen. Ben ik dat?!?

Lees verder »
Van fastfood naar gezond eten, heerlijk!

Vicky Peijnenburg, 21 jaar. Het studenten leven veranderde mijn levensstijl en ook meteen mijn gewicht. Ik zag mezelf in een aantal maanden ineens kilo's aankomen. Ik ging veel op stap, veel terrasjes en ik nam geen tijd voor fatsoenlijk eten. Dus een snelle hap was makkelijk en lekker. Mijn familie zag mij ook veranderen en hun confronterende woorden, bevestigde wat ik zelf in de spiegel zag. Ik werd steeds onzekerder door mijn toenemend gewicht. Mijn familie had gelijk; dit kon zo niet langer, dit is niet wie ik ben en niet wie ik wil zijn.

Lees verder »
2 3 4 5 6

 

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2019 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection