N Beste afslankstudio van eindhoven l

In Shape Afslankstudio

Ervaringen

Ik ben 25kg afgevallen en eindelijk weer mezelf

Nadja van Dijck, 28 jaar. Ik was in mijn zwangerschap 27kg aangekomen en het lukte me daarna niet om af te vallen. Als ik in de spiegel keek, walgde ik echt van mezelf. Ik zat gevangen in een lichaam dat ik niet herkende. Ik droeg noodgedwongen nog steeds zwangerschapskleding omdat ik niets anders paste. En als dat nog niet erg genoeg is dat je zo over over jezelf denkt, kreeg ik nog regelmatig de vraag of ik zwanger was! Heel pijnlijk vond ik dat. Ik wilde mijn oude gewicht terug, maar ik wist ook dat me dat alleen niet ging lukken, dus zocht ik hulp bij In Shape Afslankstudio.

Lees verder »
Het dreigende beeld van 100kg!

Emmy Weijnen, 51 jaar. Ik ben altijd slank geweest en betrapte mezelf erop dat ik mijn maximale grens in gewicht steeds wat opschoof. Woog ik met mijn trouwen nog 53kg woog ik nu gewoon 30kg zwaarder! Als dit zo door zo gaan, elk jaar 5kg erbij, waar zou dit dan stoppen? Ik zag het dreigende beeld van 100kg voorbij komen, dat was heel confronterend. Dit is niet wat ik wilde. Maar de doorslag was het succes van mijn dochter Nikki. Zij volgde eerder al een afslankprogramma bij In Shape Afslankstudio en zij was zo mooi afgevallen vooral ook op haar benen, dat wilde ik ook!

Lees verder »
Gezond eten zie ik niet meer als straf

Anne van Dijck, 24 jaar. Ik was tijdens mijn zwangerschap 32kg aangekomen. Na de geboorte van mijn zoontje zat ik ineens in een lijf dat ik niet kende; ik was zoveel zwaarder dan ik gewend was. En ik had nog zoveel leuke kleren die ik niet meer paste. Ik heb zelf eerst een aantal pogingen ondernomen om af te vallen, maar die mislukte allemaal of ik hield het niet vol. Toen mijn zoontje 2 jaar werd, maar de kilo’s er nog steeds aanzaten, was het tijd voor actie. Die week nog belde ik In Shape Afslankstudio.

Lees verder »
Mijn laatste zwangersschapskilo's

Karen Schmitz, 43 jaar. Ik wilde van mijn zwangerschapskilo’s af. Ik was zelf al een heel eind gekomen door niet meer te snoepen, maar die laatste 3 tot 4kg die wilde er maar niet af. Wat ik ook probeerde. Ik heb kilometers gewandeld achter de kinderwagen, maar het hielp niet. En net die laatste kilo’s zaten ook alleen maar op mijn benen. Ik was het niet gewend die vollere benen, ik ben altijd slank geweest. Ik wilde weer terug naar mijn oude figuur. Ik had van dichtbij al een aantal positieve resultaten gezien van het programma van In Shape Afslankstudio, dus ik hoopte dat ze mij ook konden helpen.

Lees verder »
2 3 4 5 6

 

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2019 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection