N Beste afslankstudio van eindhoven l

Acties

Voordelig In Shape!

In shape geeft weg sinterklaasactie

Wij spelen dit jaar zelf voor Sinterklaas, want wij geven maar liefst 3 afslankpakketten weg! Wat?! Ja, je hoort het goed. In Shape Meerhoven, In Shape Blixembosch en In Shape Centrum geven alle drie een afslankpakket weg van 4 weken twv €250,- Dat zijn dus 3 pakketten die we weggeven.

Je maakt kans op 4 weken afvallen onder begeleiding van een van onze afslank- en voedingscoaches. Een pakket van ieder 8 lessen in de Powerfit of Vacushaper voor plaatselijke vetverbranding. En de kilo’s, die pakken we aan met 4 weken Slinc. Normaal eten en toch snel afvallen.

Wat moet je doen?

Wil jij kans maken? Ga dan direct naar onze Facebookpagina of naar Instagram en like onze pagina en like het fimpje van afslankcoach Rachel (Blixembosch), afslankcoach Anja (Centrum) of afslankcoach Virginia (Meerhoven). Wil je meer kans maken? Dan like en deel je ze alle drie!

Laat ons ook vooral weten waarom jullie dit pakket zo graag willen winnen! En wie weet zien we jullie terug in een van onze 3 studio's in Eindhoven: Blixembosch, Meerhoven of in het Centrum van Eindhoven.

We maken de 3 winnaressen (per studio 1 winnares!) bekend op, hoe kan het anders: woensdag 5 december. De winnares wordt getrokken uit alle reacties samen van Facebook en Instagram.

Bekijk hieronder de filmpjes. Succes iedereen!

Rachel Hulshof  |  Blixembosch

 

Anja van Dinter  |  Centrum

 

Virginia van der Made  |  Meerhoven

 

Met 3 studio's in Eindhoven is er altijd een In Shape bij jou in de buurt. Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom ♥

♥  Ik wil graag contact met Meerhoven

♥  Ik wil graag contact met Centrum

♥  Ik wil graag contact met Blixembosch

groetjes In Shape

 

 

 

 

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2018 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection