N Beste afslankstudio van eindhoven l

Nieuws

Keep in touch

Wil jij afvallen? Wij helpen je!

Ben jij klaar om af te vallen? Wij helpen je! Wij bieden alles onder 1 dak: beweging, voeding en begeleiding bij In Shape Afslankstudio in Eindhoven. En er is altijd een In Shape bij jou in de buurt met 3 studio's in Meerhoven, Blixembosch en in het Centrum van Eindhoven. Diëten of gezond eten hoeft helemaal niet saai te zijn.

Lees verder »
Slimdiet variatie tips! Maak Slimdiet leuk én lekker

Volg jij Slimdiet en ben je op zoek naar variatie? Hieronder tips en simpele toepassingen om je Slimdiet product net even een andere twist te geven. Dat houdt het leuk en lékker!

Lees verder »
Gratis parkeren bij In Shape

Parkeren is bij onze studio's geen probleem! Er is genoeg parkeergelegenheid bij alle drie de studio's en het is ook nog eens gratis! Zelfs bij onze studio in het Centrum van Eindhoven parkeer je gratis en ook nog eens recht voor de deur.

Lees verder »
Ga slank 2018 in! Win dit pakket!

Win, win, win!! Wij geven weg! In Shape Afslankstudio geeft een pakket weg twv €250,- Wil jij een goede start maken in het nieuwe jaar?  Doe mee!

Lees verder »
1 2 3 4 5

Webshop

Bekijk alle onze producten in onze webshop. >>>

 

 

Op gewicht blijven

Bent u bang dat u weer aankomt of vindt u het moeilijk om op gewicht te blijven? Wij laten u niet aan u lot over zodra u uw streefgewicht heeft behaald. Ook op gewicht blijven doen we samen! >>>

 

 

 

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2018 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection