N Beste afslankstudio van eindhoven l

Nieuws

Keep in touch

In Shape geeft weg met Sinterklaas!

Sinterklaas is in het land en wij spelen dit jaar zelf voor Sinterklaas, want wij geven weg! In Shape Meerhoven, In Shape Blixembosch en In Shape Centrum geven alledrie een afslankpakket weg van 4 weken twv €250,-

Lees verder »
gratis! een paraplu bij inschrijving In Shape

• s t a r t • vandaag! De Herfstvakantie is voorbij, so let’s get started! Nog 8 weken voor de feestdagen. En als je je nu inschrijft, ontvang je deze In Shape paraplu helemaal G R A T I S!

Samen met een afslank- en voedingscoach van In Shape Afslankstudio ga je aan de slag met beweging, voeding en begeleiding. En er is altijd een In Shape bij jou in de buurt met een studio in Meerhoven, Blixembosch en in het Centrum van Eindhoven.

Lees verder »
Verkozen tot Beste Afslankstudio in 'Eindhovens Beste'

In Shape Afslankstudio is verkozen tot béste Afslankstudio in Eindhoven en omstreken door de lezers van Licht op Eindhoven.

Lees verder »
Afslankcoach Rachel zelf aan het Slinc.en

Afslank- en voedingscoach Rachel van In Shape in Blixembosch is zelf ook met Slinc gestart en ze deelt met ons hoe haar eerste week is gegaan. Waarom Rachel zelf moet afvallen? Ze vertelt het ons.

 

Lees verder »
1 2 3 4 5

Webshop

Bekijk alle onze producten in onze webshop. >>>

 

 

Op gewicht blijven

Bent u bang dat u weer aankomt of vindt u het moeilijk om op gewicht te blijven? Wij laten u niet aan u lot over zodra u uw streefgewicht heeft behaald. Ook op gewicht blijven doen we samen! >>>

 

 

 

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2018 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection