N Beste afslankstudio van eindhoven l

Nieuws

Keep in touch

Afslanken met korting via Holland Fit!

Biedt jouw werkgever een vitaliteitsprogramma of een andere vorm van gezondheidsmanagement aan? Dan is het goed mogelijk dat je tegen een fikse vergoeding gebruik kunt maken van ons afslankprogramma bij In Shape Afslankstudio. In sommige gevallen zelfs helemaal gratis!

Lees verder »
Bekendmaking winnares afslankpakket

En de winnares van onze winactie, een afslankpakket van 4 weken t.w.v. maar liefst €250,- is gewonnen door... Inge van den Braak. Gefeliciteerd Inge!

 Deze winactie is verlopen. De winnares is bekend gemaakt op vrijdag 16 maart 2018.

Lees verder »
Win een afslankpakket in Eindhoven!

Win, win, win!! Wij geven weg! In Shape Afslankstudio geeft een pakket weg twv €250,- Wil jij graag afvallen en slank die zomer in? Doe mee!

Lees verder »
Afslankcoach vertelt: ik viel in totaal 19kg af

Afslank- en voedingscoach Rachel Hulshof van In Shape in Blixembosch deelt haar voor- en na foto. Ze viel in 2006 15kg af en sindsdien helpt zij vrouwen in hun strijd in afvallen. Eind 2017 had ze het voornemen om smashing de 40 in te gaan met het magische getal 59.9kg. Is het haar gelukt?

Lees verder »
1 2 3 4 5

Webshop

Bekijk alle onze producten in onze webshop. >>>

 

 

Op gewicht blijven

Bent u bang dat u weer aankomt of vindt u het moeilijk om op gewicht te blijven? Wij laten u niet aan u lot over zodra u uw streefgewicht heeft behaald. Ook op gewicht blijven doen we samen! >>>

 

 

 

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2018 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection