N Beste afslankstudio van eindhoven l

Nieuws

Keep in touch

Gratis parkeren bij In Shape

Parkeren is bij onze studio's geen probleem! Er is genoeg parkeergelegenheid bij alle drie de studio's en het is ook nog eens gratis! Zelfs bij onze studio in het Centrum van Eindhoven parkeer je gratis en ook nog eens recht voor de deur.

Lees verder »
In Shape wenst iedereen een fijne Kerst

Ook tijdens de Kerstvakantie kun je gewoon terecht bij In Shape Afslankstudio. Heb jij het voornemen om in 2019 af te vallen? Maak dan nu alvast een afspraak en ben er zeker van dat je meteen kunt starten.

Lees verder »
In Shape geeft weg met Sinterklaas!

Sinterklaas is in het land en wij spelen dit jaar zelf voor Sinterklaas, want wij geven weg! In Shape Meerhoven, In Shape Blixembosch en In Shape Centrum geven alledrie een afslankpakket weg van 4 weken twv €250,-

Lees verder »
gratis! een paraplu bij inschrijving In Shape

• s t a r t • vandaag! De Herfstvakantie is voorbij, so let’s get started! Nog 8 weken voor de feestdagen. En als je je nu inschrijft, ontvang je deze In Shape paraplu helemaal G R A T I S!

Samen met een afslank- en voedingscoach van In Shape Afslankstudio ga je aan de slag met beweging, voeding en begeleiding. En er is altijd een In Shape bij jou in de buurt met een studio in Meerhoven, Blixembosch en in het Centrum van Eindhoven.

Lees verder »
1 2 3 4 5

Webshop

Bekijk alle onze producten in onze webshop. >>>

 

 

Op gewicht blijven

Bent u bang dat u weer aankomt of vindt u het moeilijk om op gewicht te blijven? Wij laten u niet aan u lot over zodra u uw streefgewicht heeft behaald. Ook op gewicht blijven doen we samen! >>>

 

 

 

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2019 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection