N Beste afslankstudio van eindhoven l

Nieuws

Keep in touch

Afslankcoach Rachel zelf aan het Slinc.en

Afslank- en voedingscoach Rachel van In Shape in Blixembosch is zelf ook met Slinc gestart en ze deelt met ons hoe haar eerste week is gegaan. Waarom Rachel zelf moet afvallen? Ze vertelt het ons.

 

Lees verder »
Weg met vakantiekilo's!

Ben jij je vakantiekilo's nog niet kwijt? Wij helpen je! Samen met een afslank- en voedingscoach van In Shape Afslankstudio ga je aan de slag met beweging, voeding en begeleiding. En er is altijd een In Shape bij jou in de buurt met een studio in Meerhoven, Blixembosch en in het Centrum van Eindhoven.

Lees verder »
Met z'n tweeën afvallen in Eindhoven

En de 2 winnaressen van onze winactie, voor beiden een afslankpakket van 4 weken t.w.v. maar liefst €250,- zijn geworden... bekijk de filmjes.

Lees verder »
Samen afvallen? Wij geven 2 pakketten weg!

Win, win, win!! In Shape Afslankstudio geeft maar liefst 2 afslank pakketten weg twv €250,- Wil jij graag afvallen samen met je vriendin, zus, collega of buurvrouw? Doe dan nu mee! Jullie maken samen kans op 4 weken afvallen onder begeleiding van een van onze afslank- en voedingscoaches.

Lees verder »
1 2 3 4 5

Webshop

Bekijk alle onze producten in onze webshop. >>>

 

 

Op gewicht blijven

Bent u bang dat u weer aankomt of vindt u het moeilijk om op gewicht te blijven? Wij laten u niet aan u lot over zodra u uw streefgewicht heeft behaald. Ook op gewicht blijven doen we samen! >>>

 

 

 

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2019 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection