×

Nieuws

Keep in touch

Afslankcoach Virginia verrast In Shape klant

 v e r r a s s i n g

Een dikke proficiat voor jou Prisca Thonissen met 15,5kg in 13 weken met Slinc. én met je verjaardag! Een leuke reden voor een verrassing. Afslankcoach Virginia van der Made van In Shape Afslankstudio in Meerhoven zette Prisca daarom in het zonnetje.

Lees verder »
Gratis parkeren bij In Shape

Parkeren is bij onze studio's geen probleem! Er is genoeg parkeergelegenheid bij alle drie de studio's en het is ook nog eens gratis! Zelfs bij onze studio in het Centrum van Eindhoven parkeer je gratis en ook nog eens recht voor de deur.

Lees verder »
In Shape wenst iedereen een fijne Kerst

Ook tijdens de Kerstvakantie kun je gewoon terecht bij In Shape Afslankstudio. Heb jij het voornemen om in 2019 af te vallen? Maak dan nu alvast een afspraak en ben er zeker van dat je meteen kunt starten.

Lees verder »
In Shape geeft weg met Sinterklaas!

Sinterklaas is in het land en wij spelen dit jaar zelf voor Sinterklaas, want wij geven weg! In Shape Meerhoven, In Shape Blixembosch en In Shape Centrum geven alledrie een afslankpakket weg van 4 weken twv €250,-

Lees verder »
1 2 3 4 5

Webshop

Bekijk alle onze producten in onze webshop. >>>

 

 

Op gewicht blijven

Bent u bang dat u weer aankomt of vindt u het moeilijk om op gewicht te blijven? Wij laten u niet aan u lot over zodra u uw streefgewicht heeft behaald. Ook op gewicht blijven doen we samen! >>>

 

 

 

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2019 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection