N Beste afslankstudio van eindhoven l

Nieuws

Keep in touch

Fijne zomervakantie

Ook tijdens de zomervakantie kun je gewoon terecht bij In Shape Afslankstudio.

Lukt het afvallen jou niet alleen? There's no shame in that! Wij helpen je. Afvallen doen we samen. Dus schroom niet en bel of mail voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Lees verder »
Ben jij al summerproof?

Wil jij graag slank de zomer in? Wacht niet tot ná je vakantie, maar start juist nu al! Dan ga je de vakantie met al wat minder kilo's in en voel je je veel fijner. Tijdens je vakantie onderbreken we het dieet even en geven we je genoeg tips en handvaten om de vakantie goed door te komen, zónder aan te komen!

Lees verder »
Afslanken met korting via Holland Fit!

Biedt jouw werkgever een vitaliteitsprogramma of een andere vorm van gezondheidsmanagement aan? Dan is het goed mogelijk dat je tegen een fikse vergoeding gebruik kunt maken van ons afslankprogramma bij In Shape Afslankstudio. In sommige gevallen zelfs helemaal gratis!

Lees verder »
Wil jij afvallen? Wij helpen je!

Ben jij klaar om af te vallen? Wij helpen je! Wij bieden alles onder 1 dak: beweging, voeding en begeleiding bij In Shape Afslankstudio in Eindhoven. En er is altijd een In Shape bij jou in de buurt met 3 studio's in Meerhoven, Blixembosch en in het Centrum van Eindhoven. Diëten of gezond eten hoeft helemaal niet saai te zijn.

Lees verder »
2 3 4 5 6

Webshop

Bekijk alle onze producten in onze webshop. >>>

 

 

Op gewicht blijven

Bent u bang dat u weer aankomt of vindt u het moeilijk om op gewicht te blijven? Wij laten u niet aan u lot over zodra u uw streefgewicht heeft behaald. Ook op gewicht blijven doen we samen! >>>

 

 

 

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2019 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection