×

Nieuws

Keep in touch

Samen afvallen? Wij geven 2 pakketten weg!

Win, win, win!! In Shape Afslankstudio geeft maar liefst 2 afslank pakketten weg twv €250,- Wil jij graag afvallen samen met je vriendin, zus, collega of buurvrouw? Doe dan nu mee! Jullie maken samen kans op 4 weken afvallen onder begeleiding van een van onze afslank- en voedingscoaches.

Lees verder »
Fijne zomervakantie

Ook tijdens de zomervakantie kun je gewoon terecht bij In Shape Afslankstudio.

Lukt het afvallen jou niet alleen? There's no shame in that! Wij helpen je. Afvallen doen we samen. Dus schroom niet en bel of mail voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Lees verder »
Ben jij al summerproof?

Wil jij graag slank de zomer in? Wacht niet tot ná je vakantie, maar start juist nu al! Dan ga je de vakantie met al wat minder kilo's in en voel je je veel fijner. Tijdens je vakantie onderbreken we het dieet even en geven we je genoeg tips en handvaten om de vakantie goed door te komen, zónder aan te komen!

Lees verder »
Afslanken met korting via Holland Fit!

Biedt jouw werkgever een vitaliteitsprogramma of een andere vorm van gezondheidsmanagement aan? Dan is het goed mogelijk dat je tegen een fikse vergoeding gebruik kunt maken van ons afslankprogramma bij In Shape Afslankstudio. In sommige gevallen zelfs helemaal gratis!

Lees verder »
3 4 5 6 7

Webshop

Bekijk alle onze producten in onze webshop. >>>

 

 

Op gewicht blijven

Bent u bang dat u weer aankomt of vindt u het moeilijk om op gewicht te blijven? Wij laten u niet aan u lot over zodra u uw streefgewicht heeft behaald. Ook op gewicht blijven doen we samen! >>>

 

 

 

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2019 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection